Nieuws:

 


Op 2 maart 2017 bestond Swinta 50 jaar! Dit hebben we op zondag 12 maart gevierd met een volleybaltoernooi waaraan 60 leden en oud-leden deelnamen, gevolgd door een avond bijkletsen met (oud-)teamgenoten onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een erg geslaagde dag, een middag waarin fanatiek maar gezellig sportief gevolleybald werd, afgesloten met een avond die voldoende gelegenheid bood om bij te praten met uit het oog verloren volleybalmaatjes.

Uiteraard werden de ereleden nog even in het zonnetje gezet; aan hen is het (voort)bestaan van Swinta voor een groot deel te danken.

Download de "Jubileumtruuk", een leuk boekje waarin teruggeblikt wordt op 50 jaar Swinta!

Bekijk de fotopresentatie met 'foto's uit de oude doos' die werd gedraaid tijdens de jubileumdag.

Bedankt voor iedereen die mee heeft georganiseerd en voor alle gasten die deze dag mogelijk hebben gemaakt, we waren blij verrast over de grote opkomst en het enthousiasme over het jubileum.

*

Als er nog mensen zijn die halverwege het seizoen lid willen worden hoeven zij maar contributie te betalen voor dat deel van het jaar dat ze meedoen. Dus, heb je vrienden/vriendinnen/kennissen die nog lid willen worden? Neem ze gerust eens mee naar een training om een keertje mee te doen!

*

Veel volleybalplezier!


Indien je vragen hebt bel dan met onze voorzitter:

Ben Ossel 0411-622820

 

Copyright © 2018.  Swinta